Vacature bestuurslid De Jonge Specialist

2 minuten leestijd

Vanwege het vertrek van één van onze bestuursleden zijn wij op zoek naar een nieuw algemeen bestuurslid. Als dé beroepsvereniging voor en door Nederlandse a(n)ios, behartigen we de belangen van alle medisch specialisten in opleiding, anios en arts-onderzoekers. We bewaken de arbeidsvoorwaarden en proberen deze te verbeteren waar nodig. We werken samen met de Federatie Medisch Specialisten, LAD, VvAA en andere partijen in onder andere onze DJS Academie.

Anios of arts-onderzoeker

Dit jaar wil De Jonge Specialist zich, naast haar huidige taken, meer gaan inzetten voor startende basisartsen. Op dit moment bestaat het bestuur van De Jonge Specialist uit aios, maar wij zoeken voor de vacature een anios of arts-onderzoeker (nog niet in opleiding). Jij zal namelijk op het dossier ‘basisartsen (niet in opleiding)’ gaan werken en daarnaast met name het DJS congres en Public Relations (PR). Dit houdt in dat je ook helpt met de website, nieuwsbrieven, magazines en socials.

Eerdere bestuurservaring is een pré, maar geen vereiste. Alleen leden van De Jonge Specialist kunnen solliciteren naar een bestuursfunctie.

Solliciteren?

Als jouw interesse gewekt is, zien wij graag jouw schriftelijke motivatie en cv tegemoet voor 18 november 2019 via h.verheijde@dejongespecialist.nl. Natuurlijk kun je via dit e-mailadres ook meer informatie krijgen over De Jonge Specialist en deze vacature. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 27 november vanaf 19.00 uur in de Domus Medica te Utrecht.

Werken aan een gezonde werkomgeving en toekomst?

Word lid van De Jonge Specialist en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.