Gratis naar het Rode Hoed Symposium?

2 minuten leestijd

Drukker dan ooit en met burn-out op de loer: Hoe borgen we het werkplezier?

De medisch-specialistische zorg staat de komende jaren voor enorme uitdagingen. Zo voorspelt het CPB een groeiende zorgvraag met meer dan 3 procent, terwijl de overheid een groei van 0 procent heeft begroot. Bovendien moet die groeiende zorgvraag gefaciliteerd worden door hetzelfde aantal zorgverleners, of zelfs minder. Tegelijkertijd baart het toenemend verloop en burn-out bij jonge en oudere medisch specialisten zorgen. Dit heeft immers grote gevolgen voor de bedrijfsvoering en de kwaliteit en veiligheid van de patiëntenzorg!

Tijdens het Rode Hoed Symposium – Happy@Work gaan beleidsmakers, medisch specialisten en experts met elkaar in gesprek. De dag begint met de minister en de voorzitters van brancheorganisaties, in een heel nieuw concept. In de middag belichten bijzondere sprekers het thema vanuit verschillende invalshoeken.

De 21e editie van het Jaarlijkse Rode Hoed symposium ‘De Medisch Specialist’ vindt dit jaar plaats op woensdag 2 oktober in De Rode Hoed te Amsterdam. Het programma van dit jaarsymposium richt zich op medisch specialisten, arts-assistenten en leden van raden van bestuur en management van de ziekenhuizen in Nederland. Natuurlijk zijn ook andere belangstellenden welkom! Het thema is dit jaar Happy @ Work. Meer informatie vind je hier.

Dit jaar is De Jonge Specialist weer goed vertegenwoordigd. Voorzitter Edin Hajder en oud-voorzitter Marjolein Kremers begeleiden de pitches en discussie in de ochtend.

Gratis kaarten voor DJS-leden!

Wij hebben enkele gratis kaarten beschikbaar voor leden van De Jonge Specialist, die we in juli zullen verloten onder de geïnteresseerden. Wil je hiervoor in aanmerking komen, meld je dan voor 10 juli aan bij Hanneke Verheijde via info@dejongespecialist.nl.

Werken aan een gezonde werkomgeving en toekomst?

Word lid van De Jonge Specialist en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.