Schrijf je nu in! DJS Congres 27 september 2019

2 minuten leestijd

Vrijdag 27 september aanstaande organiseert De Jonge Specialist samen met de LAD, Federatie en VvAA wederom het landelijke DJS Congres voor aios en anios, boordevol discipline overstijgend onderwijs. Dit jaar staat het thema ‘Fit to perform’ centraal. We zijn bijna uitverkocht, dus meld je snel aan!

Opleidingsprijs 2019

De drie genomineerden voor de Opleidingsprijs 2019 zijn bekend! Internist dr. Joost van Esser (Amphia Ziekenhuis), anesthesioloog dr. Christiaan Keijzer (Radboudumc) en cardioloog dr. Anho Liem (Franciscus Gasthuis) zijn genomineerd voor de felbegeerde prijs. Tijdens het congres wordt de Opleidingsprijs 2019 uitgereikt aan de beste opleider van Nederland.

Workshops

Er is keuze uit maar liefst 19 workshops over onder andere persoonlijk leiderschap, timemanagement, peer support, innovatie, geldstromen in de zorg, solliciteren, netwerkgeneeskunde, de ins en outs van de opleiding en toekomstige baan. Ook kan je leren hoe je om kan gaan met een klacht, kijk hiervoor het filmpje van Agatha Hielkema van VvAA.

In de drukte van de dag vergeet je wel eens goed voor jezelf te zorgen. Wat doe jij eigenlijk om het vol te houden, en je collega’s? Tijdens de workshop Selfcare is not selfish krijg je handvatten om beter voor jezelf en je collega’s te zorgen. Hier bespreken we ook het moeilijke onderwerp middelengebruik, wat vaker voor komt dan je denkt…

DOO

In veel OOR’s is het DJS Congres aangemerkt als discipline overstijgend onderwijs. Dat betekent dat je jouw ticket kan declareren. Neem hierover contact op met jouw leerhuis.

Meld je nu aan!

We zijn bijna uitverkocht. Meld je daarom snel aan via de website.

Werken aan een gezonde werkomgeving en toekomst?

Word lid van De Jonge Specialist en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.