11 juni webinar ‘Het nieuwe normaal, reflectie op de COVID-19 crisis’

2 minuten leestijd

Op donderdagavond 11 juni zal van 19.00 tot 20.00 uur via ZOOM een volgende meeting plaatsvinden, met als onderwerp ‘Het nieuwe normaal, reflectie op de COVID-19 crisis’ georganiseerd door  Netwerk Medisch Specialisten Patiëntveiligheid. Wederom zijn AIOS meer dan welkom om aan te sluiten!

De bijeenkomst begint met een hele korte inleiding over dit onderwerp door een lid van de stuurgroep. Daarna gaan de deelnemers 2 keer in subgroepjes van 5 à 10 deelnemers uit elkaar. De eerste keer liggen de volgende twee vragen voor:

  • Welke zaken die we in de Covid periode (anders) hebben gedaan zijn zo goed bevallen dat we ze zeker moeten vasthouden en eventueel onderdeel moeten worden van ‘het nieuwe normaal’?
  • Welke zaken die we in de Covid periode (anders) hebben gedaan zijn niet goed bevallen en moeten we zeker niet herhalen of meenemen naar ‘het nieuwe normaal’?

De tweede keer dat we in subgroepjes uit elkaar gaan ligt de vraag voor:

  • Welke rol kun of moet je hierin als Medisch Specialist Patiëntveiligheid spelen? Dus hoe kun je ertoe bijdragen dat goede zaken uit het Covid tijdperk behouden blijven en de slechte niet herhaald worden?

Vind je het leuk om deel te nemen aan deze digitale bijeenkomst? Neem dan contact – voor 9 juni – op met Laila van der Heijden, kinderarts in opleiding in het Wilhelmina Kinderziekenhuis te Utrecht en AIOS-lid van de stuurgroep van het Netwerk Medisch Specialisten Patiëntveiligheid. E-mail: L.B.vanderHeijden@umcutrecht.nl.

Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Werken aan een gezonde werkomgeving en toekomst?

Word lid van De Jonge Specialist en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.