Doe mee met de nationale a(n)ios gezond en veilig werken enquête 2020 van De Jonge Specialist!

2 minuten leestijd

Ben jij anios, aios of arts-onderzoeker? Vul dan nu de nationale a(n)ios gezond en veilig werken enquête 2020 van De Jonge Specialist.

De Jonge Specialist is er namelijk voor jou! Ondersteunend bij je loopbaan, je opleiding en bij het creëren van een gezonde en veilige werkomgeving. Daarom vragen we nu jouw hulp. Wij willen weten wat er speelt bij jou en je collega’s: waar heb je behoefte aan, hoe ziet jouw werkomgeving eruit, welk effect heeft COVID-19 hierop gehad en wat zijn jouw wensen voor jouw toekomstige werkomgeving? Hoe hoger de respons, hoe beter we ons kunnen inzetten voor jouw positie en hoe sterker we staan.

Naar aanleiding van de nationale enquête in 2018 zette De Jonge Specialist het hoge aantal burn-outklachten bij a(n)ios op de politieke agenda, werd onbetaald werk door anios aangepakt en werden er gesprekken gevoerd met de raden van bestuur in de ziekenhuizen over hun verantwoordelijkheden ten aanzien van de werkomstandigheden van a(n)ios en arts-onderzoekers.

Vul de nationale a(n)ios enquête in! Het invullen van de enquête kost je maximaal 20 minuten. Een hele investering dat begrijpen we! Gelukkig kan je tussendoor pauzeren en blijven de ingevulde vragen bewaard. Wij hopen dat je de moeite wilt nemen, want nogmaals hoe hoger de respons, hoe sterker we staan. Zodat jij alle ruimte krijgt om de arts te worden die jij wilt zijn!

De Jonge Specialist
Voor de arts van de toekomst

Werken aan een gezonde werkomgeving en toekomst?

Word lid van De Jonge Specialist en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.