Doe mee met eenjarig onderzoek van IMPROVE

2 minuten leestijd

Het onderzoeksnetwerk IMPROVE wil het komende jaar iedere maand polsen waar a(n)ios en medisch specialisten behoefte aan hebben als het gaat om ondersteuning tijdens en na de COVID-19 crisis. De Jonge Specialist steunt het initiatief van harte en raadt je aan je aan te melden. Je ontvangt dan iedere maand een korte vragenlijst. Het invullen kost je slechts tweeënhalve minuut.

Bevlogen aan het werk, wat heb jij als dokter nodig? 

De COVID-19 crisis heeft een enorme impact op artsen. Allemaal worden of zijn we blootgesteld aan een nieuwe en onvoorspelbare situatie in de gezondheidszorg en aan een andere manier van werken. Er wordt en werd veel van ons gevraagd. Hoe blijf jij met plezier werken? Wat kan beter? Wat heb je nodig? Denk bijvoorbeeld aan support vanuit je organisatie en of dat jou helpt om je te kunnen ontwikkelen in je werk.

Met plezier aan het werk, juist nu

In dit onderzoek wordt gekeken hoe het nu met jou, andere a(n)ios en en medisch specialisten in Nederland gaat en of beschikbare ondersteuningsprogramma’s aansluiten bij jullie behoeften. Om een goed beeld te krijgen van hoe het jou en je collega’s vergaat, verzamelt IMPROVE deze gegevens niet eenmalig maar herhaaldelijk over een periode van een jaar, zodat goed kan worden gekeken waar artsen écht behoefte aan hebben.

Onderzoeksnetwerk

Het onderzoek is geïnitieerd door het IMPROVE onderzoeksnetwerk: Inventarisation among Medical Professionals: interVentions and Engagement en wordt uitgevoerd door onderzoekers van de Universiteit van Amsterdam. Hier vind je een overzicht van de leden van het onderzoeksnetwerk.

Doe ook mee

Klik op deze link voor meer informatie en om de vragenlijst in te vullen. Wij stellen het enorm op prijs als je tijd vrij maakt om de vragenlijst in te vullen! De deadline is 20 juli.

Werken aan een gezonde werkomgeving en toekomst?

Word lid van De Jonge Specialist en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.