Inschrijving MMV-congres 2020 ‘Voorop in vernieuwing’ geopend

2 minuten leestijd

Hoe toon je medisch leiderschap tijdens een grote crisis als de COVID-19 pandemie en op welke manier kan de medische vervolgopleiding je hierop voorbereiden? Hierover gaan Diederik Gommers, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care en Ronnie van Diemen, directeur-generaal Curatieve Zorg bij het ministerie van VWS in gesprek op woensdag 9 december tijdens het eerste digitale MMV-congres Voorop in vernieuwing van de Federatie Medisch Specialisten.

Andere prominente sprekers zijn:

  • Bernard Leenstra, aios huisartsgeneeskunde, over zijn overtuiging dat de zorg jonge, ambitieuze ondernemers nodig heeft met een achtergrond in het medisch werkveld;
  • Stephanie Klein Nagelvoort-Schuit, bestuurslid bij het UMCG, over e-health in de medische vervolgopleidingen;
  • Daan Dohmen, hoogleraar Digitale transformatie van de zorg en Maurice van den Bosch, voorzitter raad van bestuur van het OLVG over hun samenwerking en de ontwikkeling van de Corona Check-App.

Ben jij erbij? Speciaal voor aios is er een gereduceerde toegangsprijs. Bekijk het gehele programma en schrijf je nu in.

Tijdens het MMV-congres Voorop in vernieuwing worden opleiders, aios, onderwijskundigen, leerhuismanagers, OOR-coördinatoren, bestuurders en andere geïnteresseerden op interactieve wijze bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van de medische vervolgopleiding. Je krijgt handvatten om morgen mee aan de slag te gaan en kunt ervaringen uitwisselen met collega’s. Net als voorgaande jaren is er de mogelijkheid om zelf je programma samen te stellen uit een breed aanbod van workshops en symposia. Dit jaar geheel digitaal te volgen vanachter je eigen computer. Laat je bijpraten, discussieer mee en kom inspiratie opdoen.

Bekijk het hele programma en schrijf je nu in.

Werken aan een gezonde werkomgeving en toekomst?

Word lid van De Jonge Specialist en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.