Schrijf je in voor een Zin in Zorg-sessie (online)

1 minuut leestijd

Zin in Zorg! De beweging gaat en staat voor mentaal fitte jonge dokters die met plezier naar hun werk gaan. Want bevlogenheid en een fijne werkcultuur zijn cruciale aspecten voor een goede en veilige zorg. Eind 2019 zijn we daarom bijeen gekomen met een grote groep jonge artsen en in september van dit jaar vond de dialoogsessie met ervaren artsen plaats. Ook daar was de energie meer dan goed en heerste er een gevoel om samen te kijken hoe we dingen kunnen veranderen. Meer weten over Zin in Zorg? Neem een kijkje op de site.

Gedurende de eerste COVID-19 periode hebben we Zin in Zorg op een laag pitje gezet, maar op verzoek van steeds meer jonge artsen, gaan we het langzaamaan digitaal weer oppakken. Daarom organiseren we op donderdag 19 november en dinsdag 24 november een Zin in Zorg-vervolgsessie met de jonge én ervaren artsen bij elkaar. Samen gaan we een Zin in Zorg (toekomst)agenda maken.

Meld je aan!

Zorg dat je erbij bent op een van deze twee data en nodig je opleider ook uit! Aanmelden voor 1 van de avonden kan via deze link.

Werken aan een gezonde werkomgeving en toekomst?

Word lid van De Jonge Specialist en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.