Schrijf je in: webinar zomer kwartet van BKV

2 minuten leestijd

Zorg jij deze zomer voor een boost in je persoonlijke ontwikkeling?

Deze zomer biedt BKV een serie webinars aan. Leden van De Jonge Specialist krijgen 25%. Het zijn vier prikkelende webinars door artsen die zelf ook met ups en downs zijn gekomen waar ze nu zijn. Het is mogelijk om alle webinars te volgen, maar je kan je ook inschrijven voor 1 webinar.

16 juli: The choice is yours door Giliam Kuijpers
Als (aankomende) arts heb je al heel wat keuzes gemaakt. Grote keuzes en kleine keuzes. Misschien herken je het fenomeen van de keuze stress.

28 juli: Ondernemende medicus of medische ondernemer door Bernard Leenstra
Als arts kom je binnen de zorg nog wel eens een uitdaging tegen waarvan je denkt: ‘daar zie ik wel een ondernemende oplossing voor.’ Maar hoe pak je dat aan? Waar haal je de tijd / geld vandaan?

18 augustus: De kunst van consultatie door Gijs Junius
Als arts heb je regelmatig intercollegiaal contact. Deze contacten zijn vaak een consult dat je vraagt of geeft. Niet altijd gaat dit naar tevredenheid of is de uitkomst niet wat je verwachtte.

25 augustus: Spreek je uit!? door Aateke Jansen
Zeg jij altijd waar je voor staat? We hebben allemaal wel eens moeite om onszelf duidelijk uit te spreken. Door de ontwikkeling die je al hebt doorgemaakt, weet je ook dat je het merendeel van die uitdagingen prima zelf het hoofd kunt bieden.

Meer weten en inschrijven?

Wil je meedoen aan 1 van deze webinars of aan alle webinars en ben je lid van De Jonge Specialist? Lees meer en schrijf je in!

Werken aan een gezonde werkomgeving en toekomst?

Word lid van De Jonge Specialist en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.