Vul de gezond en veilig werken enquête voor 2 november in

2 minuten leestijd

Ben jij anios, aios of arts-onderzoeker en heb je de nationale a(n)ios enquête gezond en veilig werken 2020 van De Jonge Specialist nog niet ingevuld? Doe dit dan zo snel mogelijk, want met behulp van jouw input kunnen we je werk- en opleidingsomstandigheden verbeteren. Invullen kan nog tot en met 1 november.

De enquête is inmiddels gesloten

Waarom deze enquête?
Deze enquête geeft ons inzicht in wat er speelt op de werkvloer, in de opleiding, en in de werkomgeving. Uiteraard kijken we ook naar de effecten van COVID-19 op de arbeids- en opleidingsomstandigheden. 
Het is ontzettend belangrijk dat we zoveel mogelijk reacties krijgen, want alleen dan kunnen we daadwerkelijk jouw stem vertegenwoordigen, en de werk- en opleidingsomstandigheden helpen verbeteren! Zo hebben we in 2018, toen de enquête ook is uitgezet, met jullie input burn-outklachten bij a(n)ios op de politieke agenda gezet. Daarnaast werd onbetaald werk door anios dankzij de enquête-uitkomsten aangepakt, en zijn we met de raden van bestuur van ziekenhuizen in gesprek gegaan over het verbeteren van de werkomstandigheden van a(n)ios.

Invullen loont!
Het invullen van de enquête kost je maximaal 20 minuten. Hoewel het dus best wat tijd kost, hopen we dat je die tijd wilt nemen en jouw mening wilt geven, want dat is in het belang van alle anios, aios en arts-onderzoekers. Heb je geen blok van 20 achtereenvolgende minuten de tijd? Geen probleem! Je kunt de enquête tussendoor pauzeren en deze op een later moment afmaken; de ingevulde vragen blijven bewaard. Als je de enquête invult, maak je kans op een bon van bol.com bon of een reeks Compendium Geneeskunde.

Help jij ons? 
Dan kunnen wij jou helpen! Vul dus de nationale a(n)ios enquête in

Werken aan een gezonde werkomgeving en toekomst?

Word lid van De Jonge Specialist en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.