Zorg goed voor jezelf en voor de ander: online begeleide meditaties

1 minuut leestijd

Juist in deze tijden van COVID is het nog belangrijker om goed voor jezelf te zorgen. Wisselende roosters, afdelingen, zorgen over COVID etc. zijn allemaal zaken waar je mee te maken hebt bovenop alles wat ook gewoon doorgaat. Veel mensen ervaren spanning en stress. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat mindfulness, meditatie en zelfcompassie bijdragen aan veerkracht bij stress en aan het vermogen tot zelfregulatie; het bevordert mentale weerbaarheid en gezondheid. Dit is goed voor jezelf, familie en vrienden en voor je patiënten.

Dagelijkse begeleiding en meditatie

BFC Compassionate Care & Mindful Medicine biedt dagelijks van 20.30 – 21.00 uur toegang tot online begeleide meditatie aan artsen en andere zorgprofessionals onder begeleiding van 20 (inter)nationale experts op dit gebied. Meer informatie vind je op de website.

Korting voor DJS leden

Als lid van DJS ontvang jij 10% korting op het reguliere tarief, gebruik hiervoor deze code DJS#ICC_2@. Ook organiseren ze 1 keer per maand een Q&A sessie en 1 keer in de 2 maanden een inspirerende lezing rondom dit thema. Schrijf je nu in en doe mee!

Werken aan een gezonde werkomgeving en toekomst?

Word lid van De Jonge Specialist en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.