Basisartsencongres op 10 april: mis het niet!

2 minuten leestijd

Had Diederik Gommers als jonge arts gedacht dat hij later een IC-afdeling zou leiden? En had Marcel Levi ooit kunnen bedenken dat hij vijf ziekenhuizen in Londen door een pandemie zou loodsen? Ze vertellen jou alles over hun loopbaankeuzes tijdens het digitale basisartsencongres Van Co tot Pro op zaterdagochtend 10 april. Je kunt daarnaast twee workshops naar keuze volgen, dus zorg dat je niets mist en meld je vandaag nog aan via onze site!

De Jonge Specialist en de LAD organiseren het congres samen om startende basisartsen zoveel mogelijk handvatten te geven om hun artsenloopbaan goed in te richten: hoe bepaal je voor welk specialisme je gaat? Heeft promoveren zin? Wat zijn tips als je (online) gaat solliciteren? Wat moet je regelen in je eerste arbeidscontract? En hoe zorg je dat je tijd houdt voor jezelf en voor reflectie? Naast de ervaringsverhalen van intensivist Diederik Gommers en internist Marcel Levi kun je twee workshops naar keuze over dit soort onderwerpen volgen. In totaal zijn er 16 workshops waaruit je kunt kiezen, dus stel zelf je programma samen. Bij alle workshops krijg je volop de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Voor wie?

Het basisartsencongres Van Co tot Pro is bedoeld voor geneeskundestudenten die bijna of net klaar zijn met hun opleiding en voor startende anios en arts-onderzoekers.

Wat kost een ticket?

Als lid van de LAD/De Jonge Specialist betaal jij slechts 20 euro, en krijg je (desgewenst) vooraf ook nog een leuk verrassingspakket thuisgestuurd! Ken je mensen die nog geen lid zijn van ons en voor wie het congres ook interessant is? Stuur deze mailing dan naar hen door! Ze kunnen bij hun aanmelding meteen lid worden en betalen dan ook 20 euro. Niet-leden betalen 50 euro.

Waar en wanneer?

Het congres vindt digitaal plaats. Je krijgt hiervoor van ons alle informatie nadat je geregistreerd bent en kunt inloggen vanaf 09.45 uur, waarna het programma van 10.00 tot 13.00 uur duurt.

Bekijk het programma en meld je aan!

Het hele programma en alle workshops vind je op onze eventsite. Schrijf je direct in, we hopen je 10 april te zien!

Werken aan een gezonde werkomgeving en toekomst?

Word lid van De Jonge Specialist en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.