Genomineerden Opleidingsprijs 2022

2 minuten leestijd

De genomineerden voor de Opleidingsprijs 2022 zijn bekend! Aios konden hun opleider nomineren voor deze felbegeerde titel. Uit alle aanmeldingen heeft de jury een top 3 geselecteerd. De winnaar zal worden bepaald door het publiek tijdens het DJS Congres op 1 oktober!

De genomineerden zijn:

Kees van Dijke, radioloog in de Noordwest Ziekenhuisgroep

De aios omschrijven Kees van Dijke als een betrokken opleider die aandacht heeft voor de persoonlijke situatie van de aios. Daarnaast is hij laagdrempelig bereikbaar en zorgt hij voor een veilige sfeer in de opleidingsgroep. Niet alleen tijdens diensten, maar ook daarbuiten staat hij klaar voor de aios.

Bas Verhoeven, chirurg in het Radboudumc

In de aanmelding wordt Bas Verhoeven omschreven als een opleider met een oprechte interesse in de persoon. Hij besteedt daarnaast veel aandacht aan het psychisch en lichamelijke welbevinden van de aios. Daarnaast kijkt hij naar de individuele kwaliteiten en wensen van de aios en kijkt hij mee hoe dit te realiseren binnen de opleiding.

Arie van Dijk, cardioloog in het Radboudumc

De aios omschrijven hem al een opleider die actief bezig is om de kennis te vergroten onder de aios. Hij is echt onderwijs-minded en is daarin enorm bevlogen. Naast zijn kennis geeft hij actief feedback en zorgt hij voor een veilige opleidingssfeer wat erg werd gewaardeerd in het juryrapport.

Zien we jou ook op het congres? Koop nu je ticket: https://djscongres.yellenge.nl/

Werken aan een gezonde werkomgeving en toekomst?

Word lid van De Jonge Specialist en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.