Genomineerden Opleidingsprijs 2023

2 minuten leestijd

De genomineerden voor de Opleidingsprijs 2023 zijn bekend! Aios konden hun opleider nomineren voor deze felbegeerde titel. Uit alle aanmeldingen heeft de jury een top 3 geselecteerd. De winnaar zal worden bepaald door het publiek tijdens het DJS Congres op 4 november.

De jury, bestaande uit Kees van Dijke, Radioloog en winnaar van de Opleidingsprijs 2022, Hein Brackel, Lid Bestuur Federatie Medisch Specialisten en voorzitter Raad Opleiding en Tessa Noijons, bestuurslid De Jonge Specialist, heeft zich over de genomineerde opleiders uitgesproken. Over onderstaande kandidaten was de Jury erg enthousiast! Alle drie genomineerden toonden veel passie, betrokkenheid en bevlogenheid voor het opleiderschap. De komende tijd zullen we regelmatig meer delen over de opleiders, waarna op het congres de jury de genomineerden zal voorstellen. Hierna zullen alle deelnemers stemmen op de opleider die er met de Opleidingsprijs 2023 van door gaat!

De genomineerden

Dr. Dion Paridaens, Opleider Oogheelkunde in het Oogziekenhuis Rotterdam.

Dion wordt omschreven als een opleider die zijn nek uitsteekt voor de aios en daarin een opleiding op maat maakt voor zijn aios. Hij kijkt actief naar de behoeften van de aios, en gooit plannen om wanneer dat nodig is. Daarnaast zorgt hij voor sociale cohesie onder de aios en is hij laagdrempelig bereikbaar voor problemen.

Dr. Ester de Kleijn, Opleider Kindergeneeskunde in het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht.

Ester wordt omschreven als een ultiem uithangbord voor het vak. Haar bedrevenheid in de patiëntenzorg is inspirerend voor de aios. Als opleider heeft ze oog voor de persoon achter de aios en zorgt ze voor een veilige en goede sfeer in de opleiding.

Dr. Arjan Braam, Opleider Psychiatrie bij Altrecht in Utrecht.

De aios omschrijven Arjan als een betrokken, warme en professionele opleider die oog heeft voor de aios. Hij denkt mee en zorgt voor passende invulling van de individuele opleiding van de aios. Ook wordt hij geprezen vanwege zijn onderwijs, waar zowel inhoudelijk als creatief invulling aan wordt gegeven.

En nu?

Nieuwsgierig geworden naar deze opleiders en wat ze nog meer doen voor hun aios? Op het DJS Congres zal de jury de kandidaten voorstellen en mogen de deelnemers stemmen op de kandidaten. De winnaar zal er van doorgaan met de Opleidingspijs 2023.

Zien we jou ook? Koop snel je kaartje want op=op!

Werken aan een gezonde werkomgeving en toekomst?

Word lid van De Jonge Specialist en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.