Van co tot pro: 10 april 2021

2 minuten leestijd
apr
10

Het basisartsencongres van De Jonge Specialist en de LAD

Op 10 april 2021 organiseren De Jonge Specialist (DJS) en de LAD samen de tweede editie van het basisartsencongres. Tijdens het congres kan je workshops volgen over niet-medische competenties en loopbaangerelateerde onderwerpen.

Opzet van de dag

We zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor deze dag. Uiteraard houden we hierbij rekening met de ontwikkelingen rondom COVID-19. Het basisartsencongres is bedoeld voor jonge artsen die nog geen vervolgopleiding hebben gekozen, of een opleidingsplek hebben bemachtigd.

Lidmaatschap voor startende basisartsen

Tijdens de geneeskundeopleiding zijn bijna alle studenten lid van De Geneeskundestudent en de LAD. Na het artsexamen eindigt dit lidmaatschap. Pas op het moment dat jonge dokters een vervolgopleiding hebben gekozen, worden ze weer lid van één van de beroepsverenigingen. Zonde, want juist in die tussenliggende periode kan je onze hulp goed gebruiken! Als het gaat om een arbeidsovereenkomst checken, of je helpen bij het maken van een beroepskeuze of bij het solliciteren. Daarom bieden we nu een tweejarig lidmaatschap aan, waarbij je het eerste jaar na je arts0examen gratis lid bent van DJS en de LAD, en het tweede jaar het reguliere DJS-tarief betaalt. Meer weten en lid worden? Ga naar de website van de LAD.

Werken aan een gezonde werkomgeving en toekomst?

Word lid van De Jonge Specialist en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.