Van Co tot Pro!

2 minuten leestijd
mrt
7

Het basisartsencongres van De Jonge Specialist en de LAD

Op 7 maart 2020 organiseren De Jonge Specialist (DJS) en de LAD samen het eerste basisartsencongres. Tijdens het congres kan je workshops volgen over niet-medische competenties en loopbaangerelateerde onderwerpen. Daarnaast is er gedurende de dag een informatiemarkt met organisaties die relevant tijdens je artsenloopbaan.

Het congres is het startpunt van een nieuw lidmaatschap dat wij samen hebben ontwikkeld speciaal voor startende basisartsen die net de geneeskundestudie hebben afgerond.

Opzet van de dag

De dag wordt geopend door LAD-voorzitter Suzanne Booij en voorzitter van DJS Kèren Zaccai. Na een kort plenair gedeelte waarin opleiders aan het woord komen, kan je in totaal 3 workshops volgen (uit een aanbod van 15 workshops), waaronder LinkedIn, onderhandelen, persoonlijk leiderschap, de zin en onzin van promoveren, ‘buiten de gebaande paden’ (over specialismen/functies buiten het ziekenhuis), hoe presenteer je jezelf, timemanagement en ‘aanspreekgedrag’.

Meld je nu aan!

Het congres vindt plaats bij Van der Valk Hotel te Breukelen, direct naast het station. Leden van de LAD en De Jonge Specialist betalen slechts 35 euro. Bekijk het programma op de website en kom ook!

Lidmaatschap voor startende basisartsen

Tijdens de geneeskundeopleiding zijn bijna alle studenten lid van De Geneeskundestudent en de LAD. Na het arts-examen eindigt dit lidmaatschap. Pas op het moment dat jonge dokters een vervolgopleiding hebben gekozen, worden ze weer lid van één van de beroepsverenigingen. Zonde, want juist in die tussenliggende periode kan je onze hulp goed gebruiken! Als het gaat om een arbeidsovereenkomst checken, of je helpen bij het maken van een beroepskeuze of bij het solliciteren. Daarom bieden we nu een tweejarig lidmaatschap aan, waarbij je het eerste jaar na je arts0examen gratis lid bent van DJS en de LAD, en het tweede jaar het reguliere DJS-tarief betaalt. Meer weten en lid worden? Ga naar de website van de LAD.

Werken aan een gezonde werkomgeving en toekomst?

Word lid van De Jonge Specialist en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.