GRIP: zelfcoachingtool

2 minuten leestijd

Eén op de vijf jonge artsen heeft burn-out klachten. Dat blijkt uit DJS-onderzoek in de zomer van 2018. Dit aantal komt geheel overeen met de resultaten van jarenlang onderzoek door VvAA. Uit beide onderzoeken blijkt dat passend werk en leer- en ontwikkelmogelijkheden grote energiebronnen zijn. En dat de meeste stress ontstaat door de emotionele belasting, de disbalans werk-privé en de productiedruk. Daarnaast blijkt passend werk, leren en ontwikkelen, trots en waardering, naast het hebben van regelruimte, onverminderd hoog van invloed zijn op jouw energie in je werk. 

Wat is GRIP?

In deze fase van je leven gebeurt er gewoonweg veel. Heel veel. Voor ons zijn dit de redenen om aandacht te geven aan de zelfcoachingtool GRIP. Deze tool helpt met het vergroten van je energiebronnen, zodat de stressfactoren afnemen. Een mechanisme dat de laatste 20 jaren in de Positieve Psychologie-stroming wetenschappelijk is aangetoond. GRIP biedt jou eerst inzicht in hoe jouw energiebalans er uitziet. Binnen 20 minuten vul jij de onderzoeksvragen in en krijg je direct jouw resultaten te zien. Je kunt meteen de thema’s aanklikken die nu in je leven het meeste spelen of die je het meest interesseren. En GRIP zet je aan de slag. Automatisch en helemaal online. Jij bent dus aan zet om persoonlijk inzicht te krijgen in hoe je zelf weer grip krijgt op je energiebalans. 

Direct mee aan de slag!

GRIP is interessant, leuk om te doen en juist in deze levensfase een goede investering! De kosten van GRIP vallen mee. Voor € 125,- heb je een jaar lang toegang tot het totale programma: van de eerste persoonlijke meting tot het doen van de modules die je krijgt geadviseerd door het programma – jouw ontwikkelpad. Wil je daarvan afwijken? Dat kan natuurlijk net zo eenvoudig. De totale GRIP tool met alle 55 modules is namelijk het hele jaar op elk tijdstip van de dag online voor jou persoonlijk ter beschikking. Wil jij er ook mee aan de slag? Dat gaat eenvoudig via vvaa.nl/grip – direct starten.

Werken aan een gezonde werkomgeving en toekomst?

Word lid van De Jonge Specialist en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.