Leergang management in de gezondheidszorg

1 minuut leestijd

In samenwerking met De Jonge Specialist organiseert TIAS School for Business and Society een compacte opleiding op het gebied van management in de gezondheidszorg.

De veranderingen in de zorg vragen om zorgprofessionals met een bredere kennis en kunde om doelmatige en kostenefficiënte zorg te realiseren. Met de opleiding Clinical Business Administration wordt je geholpen bij het oppakken van deze nieuwe rol.

Het programma

De opleiding biedt up-to-date wetenschappelijke kennis en praktische inzichten over clinical leadership, de financiering van de gezondheidszorg, governance, kwaliteit, veiligheid en innovatie in de gezondheidszorg.

Tevens wordt in het programma aandacht besteed aan de persoonlijke ontwikkeling en managementvaardigheden. Het inspirerende en intensieve programma is volledig afgestemd op de gezondheidssector en de rol van zorgprofessionals.

Het programma bestaat uit 7 modules van 2 dagen, inclusief korte praktijkopdrachten en een eindopdracht. De totale doorlooptijd bedraagt 10 maanden. Om de kwaliteit van de leergang te garanderen, zal elke aanmelding worden beoordeeld door een selectiecommissie.

Interessant voor leden van De Jonge Specialist: als lid krijg je 250,- korting op de programmaprijs. Wil je meer weten? Ga naar de website van TIAS.

Module 1: Strategy & New Realities                

Module 2: Leadership                                     

Module 3: Finance                                          

Module 4: Quality & Safety                             

Module 5: Future of Healthcare                       

Module 6: Innovation in Care and Cure         

Module 7: Operations                                     

Werken aan een gezonde werkomgeving en toekomst?

Word lid van De Jonge Specialist en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.