Topclass innovation in care

1 minuut leestijd

​Bij de Topclass Innovation in care krijg je gedurende een halfjaar tools aangereikt om je verder te ontwikkelen tot leider in het verbeteren en borgen van de kwaliteit en veiligheid van de zorg.

Over de cursus

Vanaf de start van de Topclass ga je aan de slag met een eigen project op het vlak van Kwaliteit, Veiligheid en/of Innovatie (kv-project). Je bereidt je hierop voor door contacttijd in de vorm van modulebijeenkomsten, zelfstudie en de uitvoering van je persoonlijk leerplan.

De opleiding volg je naast je werkzaamheden als professional (in opleiding). We verwachten dat je zo’n 135 uur voor de opleiding vrijmaakt, los van het verbeterproject. De opleiding bestaat uit drie tweedaagsge modules, een e-learning en een gemeenschappelijke afsluiting waar je je projectresultaten presenteert. Tijdens de opleiding geven we je zoveel mogelijk inzicht in je ontwikkeling naar het einddoel. Lig je op koers? Zo niet, wat is nodig om op koers te raken? Hiertoe bieden we je o.a. begeleiding met hulp van een coach en een studiebegeleider.

Data

Kijk op de website voor actuele data

Leden van De Jonge Specialist krijgen korting.
Meer informatie en Inschrijven  »

Werken aan een gezonde werkomgeving en toekomst?

Word lid van De Jonge Specialist en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.