COVID-19: Challenge & Support

2 minuten leestijd

Support nodig in deze Coronacrisis? Challenge & Support heeft haar coaches bereid gevonden zich nu belangeloos voor jou in te zetten! Er wordt veel van ons als zorgprofessionals gevraagd. Of je nu stoom wilt afblazen of een steun in de rug zoekt, in een telefoongesprek of videoconsult vind je een luisterend oor of een hart onder de riem. Een professionele coach kan je handvatten bieden die je kunnen helpen bij het uitoefenen van je beroep onder deze extreme omstandigheden.

De Jonge Specialist is enorm blij met het aanbod van Challenge & Support. Kèren Zaccai, voorzitter van DJS: “Aios en anios, staan net als andere zorgprofessionals, voor een grote uitdaging. Zij worden op andere afdelingen ingezet, hebben te maken met patiënten die enorm ziek zijn en waarvan een deel komt te overlijden. Dit zijn heftige zaken voor jonge zorgverleners. Een luisterend oor is enorm welkom”.

Aanmelden en meer informatie vind je op de website van Challenge & Support. Na aanmelding zul je per omgaande teruggebeld door een professionele coach uit het C&S programma. De coaches werken belangeloos mee en er zijn dan ook geen kosten aan deze gesprekken verbonden.

Spelregels COVID-19 support van Challenge & Support

  • Na aanmelding neemt een van onze coaches contact met je op om een afspraak te plannen;
  • Dit gebeurt dezelfde dag nog (tussen 8.00 – 20.00);
  • De coaches staan zeven dagen per week voor je klaar;
  • Het gaat om één gesprek op afstand en één terugbelmoment als je dat op prijs stelt;
  • Er zijn geen kosten verbonden aan de gesprekken;
  • Er wordt toestemming gevraagd voor registratie van je gegevens, klik hier voor het wat en waarom.

Challenge & Support linkt graag met andere initiatieven zodat zoveel mogelijk collega’s geholpen kunnen worden. Ook andere ideeën of suggesties zijn zeer welkom. Stuur een bericht naar info@challengesupport.nu. Contactpersonen zijn Anne de Pagter, Suzanne Ogier en Laila van der Heijden. Uiteraard kan je hier ook terecht met vragen.

Werken aan een gezonde werkomgeving en toekomst?

Word lid van De Jonge Specialist en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.