Opleiden 2025

1 minuut leestijd

Project Opleiden 2025 is het nieuwste project van de Federatie Medisch Specialisten op het gebied van ontwikkeling van de medisch-specialistische vervolgopleiding. De Jonge Specialist is ook actief betrokken. In dit project nemen wetenschappelijke verenigingen samen met de Federatie het voortouw om de medische vervolgopleidingen op de werkvloer interprofessioneel in te steken. En om actuele ontwikkelingen en innovaties een plaats te geven, zoals preventie, samen beslissen en eHealth. Op deze manier krijgt de beweging naar de juiste zorg op de juiste plek door middel van netwerkgeneeskunde een plek in de medisch-specialistische vervolgopleiding. Als je interesse hebt om mee te denken, stuur ons dan een bericht.

Deelprojecten

Het project richt zich de komende vier jaar op de onderstaande vier verschillende deelprojecten. Binnen deze deelprojecten worden werkgroepen ingericht en experts op de deelgebieden worden uitgenodigd mee te denken.

  1. Nieuwe thema’s in de opleiding
  2. Interprofessioneel opleiden
  3. Structureel door ontwikkelen
  4. Opleidingsstructuur.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het project? Neem dan een kijkje op de website medische vervolgopleidingen van de Federatie Medisch Specialisten. Hier vind je naast informatie over Opleiden 2025, veel meer handige informatie.

Werken aan een gezonde werkomgeving en toekomst?

Word lid van De Jonge Specialist en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.