Archieven: Agenda

Webinar: De relatie tussen zorg en politiek

Op woensdag 27 januari 2021 organiseert Medical Business Webinars een webinar over “De relatie tussen zorg en politiek”. Hoe oefent de zorg invloed uit op de politiek? En hoe beïnvloed de politiek de gezondheidszorg in Nederland? Met de Tweede Kamerverkiezingen in zicht is dit hét moment om hier meer over te weten te komen.
Online

Topclass medisch onderwijs 2021

De Topclass medisch onderwijs wordt georganiseerd door het Radboudumc en geeft je tools in handen voor medisch onderwijs: het ontwerpen, doceren, evalueren van onderwijs en onderzoek ernaar doen. De leergang bestaat uit 4 modules, en wordt afgesloten met een eindpresentatie. Goedkeuring van je opleider om deel te nemen is vereist.

Van co tot pro: 10 april 2021

Op 10 april 2021 organiseren De Jonge Specialist (DJS) en de LAD samen de tweede editie van het basisartsencongres. Tijdens het congres kan je workshops volgen over niet-medische competenties en loopbaangerelateerde onderwerpen.

DJS Congres 2021: 1 oktober

Save the date! Op 1 oktober 2021 vindt het DJS Congres weer plaats. Ditmaal in Utrecht, zodat het voor alle deelnemers goed bereikbaar is. Naast workshops en plenaire sessies, wordt uiteraard weer de Opleidingsprijs uitgereikt aan de beste opleider van Nederland. Na het succes van afgelopen jaar, is het nu al mogelijk om definitief een plekje te bemachtigen. Neem contact met ons op als je er sowieso bij wilt zijn.
Utrecht

Werken aan een gezonde werkomgeving en toekomst?

Word lid van De Jonge Specialist en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.