Archieven: Agenda

Platform Innovatie 1 december 2020

Tijdens het Platform Innovatie van de Federatie Medisch Specialisten staan innovaties centraal die een boost hebben gekregen door COVID-19. Bijvoorbeeld videoconsulten en andere vormen van digitale communicatie, draadloze monitoring van patiënten en een landelijke Beeldbank Radiologie. Wat kunnen we hiervan leren?
Via Zoom

MMV-congres 2020 ‘Voorop in vernieuwing’

Hoe toon je medisch leiderschap tijdens een grote crisis als de COVID-19 pandemie en op welke manier kan de medische vervolgopleiding je hierop voorbereiden? Hierover gaan Diederik Gommers, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care en Ronnie van Diemen, directeur-generaal Curatieve Zorg bij het ministerie van VWS in gesprek op woensdag 9 december tijdens het eerste digitale MMV-congres Voorop in vernieuwing van de Federatie Medisch Specialisten.
Digitaal

13e OORZON symposium: interessant voor a(n)ios

COVID-19 heeft bewezen dat interprofessioneel samenwerken mogelijk is! De noodzaak en de behoefte aan samenwerking over de muren van de keten van de 1-2-3e lijn is alleen maar toegenomen, ook in relatie tot de opleiding. Om deze interprofessionele samenwerking structureel te realiseren, is het verbreden en verdiepen van kennis in andere vakgebieden noodzakelijk. We moeten ‘stretchen’!
Online

Van co tot pro: 10 april 2021

Op 10 april 2021 organiseren De Jonge Specialist (DJS) en de LAD samen de tweede editie van het basisartsencongres. Tijdens het congres kan je workshops volgen over niet-medische competenties en loopbaangerelateerde onderwerpen.

DJS Congres 2021: 1 oktober

Save the date! Op 1 oktober 2021 vindt het DJS Congres weer plaats. Ditmaal in Utrecht, zodat het voor alle deelnemers goed bereikbaar is. Naast workshops en plenaire sessies, wordt uiteraard weer de Opleidingsprijs uitgereikt aan de beste opleider van Nederland. Na het succes van afgelopen jaar, is het nu al mogelijk om definitief een plekje te bemachtigen. Neem contact met ons op als je er sowieso bij wilt zijn.
Utrecht

Werken aan een gezonde werkomgeving en toekomst?

Word lid van De Jonge Specialist en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.