Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

2 minuten leestijd

Wat was 2020 een bijzonder jaar. Vol goede moed begon het bestuur van De Jonge Specialist 2020 met het jaarplan onder de arm. Helaas hebben we al na 3 maanden alle zeilen moeten bijstellen en werd COVID-19 voor iedereen werkelijkheid. De telefoons bij het Kennis en dienstverleningscentrum van de LAD en Federatie Medisch Specialisten stonden roodgloeiend en we stonden met z’n allen voor een grote uitdaging. De maanden daarna hebben we ons best gedaan jullie zo goed mogelijk te informeren en bij te staan rondom COVID en we hebben geprobeerd zoveel mogelijk projecten en plannen te verwezenlijken.

Helaas is deze week door Rutte een strikte lockdown aangekondigd voor de komende vijf weken. We moeten als zorgprofessionals een tandje blijven bijzetten. Nu het einde van het jaar eindigt, wil het bestuur jullie laten weten dat wij het als een grote eer hebben ervaren het afgelopen jaar om voor de belangen van alle jonge dokters op te komen. De kracht van de jonge arts met diens inzet, verwondering, talenten en doorzetting is weer prominent naar voren gekomen. Zonder jullie inzet was het voor instellingen en ziekenhuizen niet mogelijk geweest deze klus te blijven klaren. De toekomst met jullie als toekomstig medisch specialist ziet er wat ons betreft dan ook veelbelovend uit! 

Heb je onze hulp nodig in 2021? Schroom dan niet en neem vooral contact met ons op bij vragen. Ook goede ideeën, best practices en andere zaken waarmee we jou en je collega’s verder kunnen helpen zien we met belangstelling tegemoet.

Het bestuur van De Jonge Specialist wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Werken aan een gezonde werkomgeving en toekomst?

Word lid van De Jonge Specialist en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.