Geen Opleidingsprijs 2020

1 minuut leestijd

De coronacrisis heeft gevolgen voor ons allemaal, zo ook voor de reguliere activiteiten van De Jonge Specialist. Al eerder hebben we het DJS congres moeten annuleren. Normaal gesproken wordt op dat congres ook de Opleidingsprijs uitgereikt aan de beste opleider van Nederland. Tot onze grote spijt zijn we genoodzaakt de Opleidingsprijs van 2020 ook te cancellen.

Enkele maanden heeft de opleiding op een laag pitje gestaan. De focus ligt nu bij alle opleiders en aios om goede afspraken te maken over het inhalen van opleidingsmomenten, het plannen van onderwijsactiviteiten en het recupereren na deze intensieve periode. Opleiders zijn juist in de huidige periode van groot belang om een kwalitatief goede opleiding te waarborgen, waarin de opleiding centraal staat en niet het inhalen van productie.

De komende periode wordt voor jullie allemaal een drukke periode: het hervatten van cursussen en onderwijsmomenten, klinische werkzaamheden, inhalen van toetsen en opstarten van visitaties. Deze drukke periode in combinatie met het wegvallen van de opleiding in de afgelopen maanden, schetst een vertekend beeld ten opzichte van de ‘normale opleiding’ en dus ook van de beste opleider van Nederland.

Uiteraard zullen we in 2021 de Opleidingsprijs wel weer uitreiken!

Werken aan een gezonde werkomgeving en toekomst?

Word lid van De Jonge Specialist en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.