Maatregelen RGS rond coronacrisis: aios en opleiders

1 minuut leestijd

De Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten (RGS) bereidt maatregelen voor om de voortgang van de gezondheidszorg zo goed mogelijk te ondersteunen. Specialisten, profielartsen, aios en opleiders die zich moeten (her)registreren kunnen rekenen op medewerking van de RGS, zodat zij inzetbaar blijven tijdens de coronacrisis.

Aios en opleiders

De RGS krijgt op dit moment veel vragen van aios en opleiders over de manier waarop zij moeten omgaan met de opleiding nu veel is opgeschort. Aios kunnen in deze tijd soms niet beginnen aan hun opleiding of zij kunnen niet aan hun opleidingsverplichtingen voldoen. We verwachten dat de hoofden van de opleidingen en opleidingsinstellingen, de opleiders en de aios samen in staat zijn om oplossingen  te vinden. De RGS steunt hen daarin en denkt zo nodig mee. Lees het volledige nieuwsbericht op de website van de KNMG. Lees ook de Q&A van de RGS met meest gestelde vragen van aios.

Heb je vragen over jouw persoonlijke situatie? De RGS is gewoon bereikbaar via de helpdesks voor registratie, herregistratie, opleidingen en erkenningen.

Werken aan een gezonde werkomgeving en toekomst?

Word lid van De Jonge Specialist en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.