Ben jij basisarts? Meld je dan nu aan voor hét basisartsenportfolio: Iprove!

2 minuten leestijd

De Jonge Specialist vindt het belangrijk dat basisartsen zelf aan het roer staan van hun ontwikkeling en toekomst. Een eigen portfolio helpt basisartsen om hun ervaring en competenties vast te leggen. Daarom heeft De Jonge Specialist meegedacht over een portfolio specifiek voor basisartsen.

De ervaring die de basisarts opdoet gedurende bijbanen, later als anios en/of tijdens een promotietraject is zeer waardevol. Je zet je eerste stappen in het artsenbestaan. Wat voor dokter ben je? Waar blink je in uit en waar moet je je nog in ontwikkelen? Welke bijzondere interesses heb jij binnen en buiten je werk die jou tot een unieke arts (kunnen) maken? Het zijn juist deze zachte competenties die belangrijk zijn om te registreren.

Het kunnen aantonen van verworven competenties kan inzicht geven in sterke- en verbeterpunten en daarmee mogelijkheid geven tot sturing op de verdere ontwikkeling. Daarnaast biedt het hulp in de voorbereiding op jouw volgende baan en/of vervolgopleiding. Ook voor de aios kan het eerder beginnen met registreren helpen de opleiding beter af te stemmen op de eigen ontwikkeling, wensen en talenten. Mogelijk leidt dit zelfs tot korting van de opleidingsduur. De Jonge Specialist adviseerde daarom VREST en BKV een portfolio voor basisartsen te ontwikkelen dat zich specifiek richt op CanMEDS en zachte competenties: Iprove.

Als DJS-lid krijg je 10% korting op de kosten van dit portfolio! Meld je nu aan via https://iprove.nl/

Werken aan een gezonde werkomgeving en toekomst?

Word lid van De Jonge Specialist en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.