Doe jij mee met de pauzeweek van 25 t/m 29 oktober?

2 minuten leestijd

Hé jonge dokter,

Misschien heb jij ons afgelopen week al geholpen met de inventarisatie voor de gewerkte overuren, dan heel veel dank! Heb je dit nou toch gemist, dan niet getreurd! Je kunt met behulp van de PAUZEWEEK het belang van pauze houden bij jouw team/werkplek aankaarten.

Om hier bewustwording en wat handvatten in te creëren organiseren we van 25 t/m 29 oktober de PAUZEWEEK. Het doel? Aandacht op je eigen werkplek voor het belang en de manier waarop je pauze houdt. Dit doe je niet alleen! Met behulp van de #wijhoudenpauze bingo en dagelijkse mini-challenges hopen wij deze week het houden van pauze te faciliteren. De leukste en meest ludieke foto’s/video’s met de #wijhoudenpauze zullen beloond worden!

De laatste dag van de PAUZEWEEK staat in het teken van bezinning; wat ging er goed? Wat moet er anders? Hoe kunnen we in de toekomst pauze blijven houden? De resultaten van de meetweek en de pauzeweek zullen wij op het Zin in Zorg event op 27 november presenteren.

Download de instructie.

Download onze bingokaart.

Over Zin in Zorg

Zin in Zorg is een initiatief van jonge artsen en wordt ondersteund door De Jonge Specialist, LOVAH, de LAD en VvAA. Inmiddels heeft de beweging ruim 500 ambassadeurs. Zin in Zorg gaat en staat voor mentaal fitte dokters en meer werkplezier. Onze visie? Bevlogenheid, jezelf kunnen zijn en voldoende tijd voor de patiënt zijn cruciale aspecten voor goede en veilige zorg.

Werken aan een gezonde werkomgeving en toekomst?

Word lid van De Jonge Specialist en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.