Enquête veilig opleidingsklimaat, wil je ons helpen?

2 minuten leestijd

De laatste tijd krijgen wij wat vaker meldingen van aios die zich zorgen maken over hun opleidingsklimaat, of die in een geschil zijn beland met hun opleider. Ook de Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten (RGS) heeft meerdere ernstige meldingen van aios ontvangen. Zij delen onze zorgen en willen samen met ons kijken hoe we jullie nog beter van dienst kunnen zijn en kunnen ondersteunen als je tegen een probleem aanloopt in je opleiding.

Voor wie?

De vragenlijst is speciaal voor alle aios medisch specialisten, aios huisartsgeneeskunde, aios maatschappij en gezondheid, artsen verstandelijk gehandicapten en specialisten ouderengeneeskunde in opleiding.

Vul de vragenlijst in

Daarom hebben we deze korte vragenlijst gemaakt. Uiteraard is deze volledig anoniem. Wij gebruiken de resultaten om een beter beeld te krijgen van de schaal en ernst van de problemen waar jullie tegen aan lopen. Juist nu de derde golf lijkt af te vlakken, zijn we bang dat jullie opleidingsklimaat weer verder onder druk komt te staan door ‘inhaalzorg’ of mogelijke uitval van collega’s. Wil je ons helpen door de vragen te beantwoorden? Het duurt maximaal 10 minuten.

Met jouw antwoorden gaan wij aan de slag om de veiligheid en kwaliteit van de opleiding beter te borgen en te organiseren. Invullen kan tot 30 juni. Alvast veel dank voor jouw tijd en moeite! 

Werken aan een gezonde werkomgeving en toekomst?

Word lid van De Jonge Specialist en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.