Schrijf je nu in voor het Basisartsencongres!

2 minuten leestijd

Op 1 oktober 2022 vindt voor de derde keer het Basisartsencongres van co tot pro plaats. Het congres wordt georganiseerd door de LAD en De Jonge Specialist in de Jaarbeurs Utrecht.

Had longarts Wanda de Kanter ooit gedacht dat ze een strijd tegen de tabaksindustrie zou starten toen ze aan geneeskunde begon? Welke parallellen ziet Ray Klaassens, bekend van Kamp Van Koningsbrugge, tussen de special forces en het artsenvak als het gaat om regie op je loopbaan?

Het Basisartsencongres richt zich op anios, arts-onderzoekers en coassistenten. Tijdens de dag kan je diverse workshops volgen naar keuze. Daarnaast hopen we je te inspireren met interessante sprekers.

Programma

Is promoveren zinvol? Wat zijn do’s en don’ts als je gaat solliciteren? Wat moet je regelen in je eerste artsencontract? En hoe presenteer je je als startend arts zo goed mogelijk? Over deze en nog veel meer andere onderwerpen kun je drie workshops naar keuze volgen. Daarnaast inspireren Wanda de Kanter en Ray Klaassens jou tijdens de plenaire sessies. Bezoek tijdens het congres ook onze informatiemarkt waar diverse organisaties jou kunnen helpen bij loopbaan- en andere vragen.

Voor wie?

Het Basisartsencongres is speciaal bedoeld voor geneeskundestudenten die bijna of net klaar zijn met hun opleiding en voor startende anios en arts-onderzoekers. Deelname kost € 55,- (inclusief lunch en borrel) voor leden van De Jonge Specialist/de LAD. Niet-leden betalen € 150,-.

Wanneer?

Zaterdag 1-10-2022
09.30 – 17.00 uur
Jaarbeurs Utrecht

Schrijf je nu in!

https://basisartsencongres.yellenge.nl/

Werken aan een gezonde werkomgeving en toekomst?

Word lid van De Jonge Specialist en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.