Wil jij een actieve rol in project Opleiden 2025 over de medische vervolgopleidingen?

2 minuten leestijd

Aios gezocht die actief willen meedenken over deelprojecten binnen Opleiden 2025

Het project Opleiden 2025 is een project van de Federatie Medisch Specialisten op het gebied van de ontwikkeling van de medisch specialistische vervolgopleidingen. De Jonge Specialist is hierbij nauw en actief betrokken. Het doel van Opleiden 2025 is om onze opleidingen interprofessioneel te maken en zo te ontwikkelen dat de opleiding ons klaarstoomt voor de toekomst. De stem van de aios hierin is van groot belang!

Binnen verschillende werkgroepen (interprofessioneel opleiden, opleidingsstructuur en structureel (door)ontwikkelen en samenwerken) zijn we op zoek naar enthousiaste aios die mee willen denken/schrijven over de opleiding. De werkgroepen zijn groepen die al langer bestaan. Wij vinden het belangrijk jou als lid de kans te bieden deel uit te maken van deze werkgroepen en daarmee bij te dragen aan de toekomst van de opleiding. Als aios-lid vertegenwoordig je alle aios van Nederland in deze werkgroep. Het is aan jou om samen met het verantwoordelijke bestuurslid input te geven, mee te denken en zaken af te stemmen met het bestuur.

Vanuit Opleiden 2025 worden ook geregeld webinars georganiseerd samen met de werkgroepen voor aios en medisch specialisten. Je kan meer vinden over de projecten op de website van de Federatie Medisch Specialisten.

Wat zoeken wij: Een aios,

  • Die interesse heeft in het meedenken en meeschrijven over de medische vervolgopleidingen.
  • Die het gedachtengoed van De Jonge Specialist deelt en wilt uitdragen.
  • Die actief betrokken is en wil participeren in projecten namens DJS.
  • Die over de grenzen van het eigen specialisme of ziekenhuis kan kijken.

Tijdsbelasting:

  • De werkgroepen vinden ongeveer 1x per 8 weken plaats in de avonden of einde van de middag, afgewisseld fysiek in Utrecht of digitaal via Zoom.
  • Daarnaast wordt er van je verwacht dat je de stukken voorbereid en contact hebt met jouw contactpersoon binnen het bestuur van DJS.

Solliciteren voor 5 juni

Wil jij graag actief meedenken over de medische vervolgopleidingen en deelnemen aan een van de werkgroepen, stuur dan een email met jouw motivatie naar info@dejongespecialist.nl voor 5 juni.

Werken aan een gezonde werkomgeving en toekomst?

Word lid van De Jonge Specialist en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.