Save the Date: 10 jaar De Jonge Specialist

1 minuut leestijd

Bijna 10 jaar DJS alweer! Op 24 februari 2024 vieren we met veel enthousiasme het 10-jarig bestaan van DJS, en we willen dat samen met jullie doen. Dit belangrijke jubileum hadden we nooit kunnen bereiken zonder onze geweldige achterban, namelijk onze anios, aios en arts-onderzoekers.

Het belooft een bijzonder lustrum te worden met een interactief programma waarbij we gezamenlijk terugblikken op de mijlpalen van de afgelopen jaren. En nog belangrijker, we willen vooruitkijken naar de doelen die we de komende jaren willen bereiken. Jouw betrokkenheid en visie zijn cruciaal voor de toekomst van DJS.

Het lustrum wordt afgesloten met een gezellige borrel, waar we kunnen nagenieten en vooral ook de gelegenheid hebben om jullie te bedanken voor jullie toewijding en aanwezigheid gedurende deze geweldige reis.

Houd 24 februari 2024 dus vrij in je agenda, want dit wil je niet missen! We kijken er naar uit om deze mijlpaal met jullie te vieren en hopen op een inspirerende avond vol herinneringen en toekomstplannen.

Werken aan een gezonde werkomgeving en toekomst?

Word lid van De Jonge Specialist en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.