Thema-avond: Artificial Intelligence in de zorg

1 minuut leestijd

Op dinsdag 19 september van 19:30 tot 21:00 uur vindt er weer een thema-avond plaats! De avond staat geheel in het teken van Artificial Intelligence in de zorg.

AI is een enorm populair onderwerp, aangezien we er steeds meer mee te maken krijgen in ziekenhuizen en we er in de toekomst ongetwijfeld mee moeten “samenwerken”.

Op deze interactieve avond zullen we verschillende onderwerpen de revue laten passeren en hopen we antwoord te geven op een aantal belangrijke vragen. Wat betekent AI voor artsen? Wat voor soort taken zullen er in de toekomst steeds meer worden overgenomen door algoritmes en chatbots? Hoe zorg je ervoor dat AI veilig en kwalitatief goed is en hoe implementeer je dat in een ziekenhuis? Waar liggen ethische knelpunten en grenzen?

Kortom, een veelbelovende thema-avond die je niet wilt missen! Je kan de avond zowel fysiek in het UMC Utrecht, als achter je laptop digitaal bijwonen. Wij hopen op een zo groot mogelijke fysieke opkomst, zodat we een levendige discussie kunnen voeren.

Schrijf je hier in en we zien je dan!

Werken aan een gezonde werkomgeving en toekomst?

Word lid van De Jonge Specialist en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.