Schrijf je in voor het 10-jarige lustrum van DJS!

1 minuut leestijd

De inschrijvingen voor het DJS lustrum zijn geopend! Op 24 februari 2024 vieren we met veel enthousiasme het 10-jarige bestaan van DJS, en we willen dat samen met jullie doen. Dit belangrijke jubileum hadden we nooit kunnen bereiken zonder onze geweldige achterban, namelijk onze anios, aios en arts-onderzoekers. Het belooft een bijzonder lustrum te worden met een interactief programma waarbij we gezamenlijk terugblikken op de mijlpalen van de afgelopen jaren. En nog belangrijker, waarbij we vooruitkijken naar de doelen die we de komende jaren willen bereiken. Jouw betrokkenheid en visie zijn cruciaal voor de toekomst van DJS. 

Programma

Het programma start met een rondleiding in Dierenpark Amersfoort van 13.00 tot 15.00 uur. Aansluitend vindt een feestelijke DJS-expositie en borrel plaats van 15.00 tot 18.00 uur waarbij we samen terug- en vooruitblikken. Dit wil je niet missen!

Waar en wanneer?
  • Zaterdag 24 februari 2024
  • 13.00 – 18.00
  • Dierenpark Amersfoort

We kijken er naar uit om deze mijlpaal met jullie te vieren en hopen op een inspirerende avond vol herinneringen en toekomstplannen. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel aan via de link, want op=op!

Werken aan een gezonde werkomgeving en toekomst?

Word lid van De Jonge Specialist en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.