Stuur ons je input voor de nieuwe Cao Ziekenhuizen en Cao GGZ 

1 minuut leestijd

Op 31 december 2024 loopt de Cao GGZ af, gevolgd door de Cao Ziekenhuizen op 31 januari 2025. Deze cao’s betreffen a(n)ios en arts-onderzoekers die in een algemeen ziekenhuis of een GGZ-instelling werken. Heb je onderwerpen waarover in jouw ogen afspraken moeten worden gemaakt in de nieuwe cao of ervaar je knelpunten in je arbeidsvoorwaarden? Laat het ons voor 3 juni weten via info@dejongespecialist.nl, zodat we jouw input kunnen meegeven aan de onderhandelaars.

De Jonge Specialist levert de input voor cao-onderhandelingen namens alle a(n)ios. Wij leveren dit aan bij de onderhandelaars van de overkoepelende werknemersorganisatie (FBZ) die namens De Jonge Specialist en de LAD (Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband) aan tafel zitten met de werkgevers. 

Inzet en klankbordgroep
FBZ vertegenwoordigt naast artsen ook psychologen, fysiotherapeuten en logopedisten. Op basis van de input vanuit al deze partijen, stelt FBZ een inzet op. De Jonge Specialist neemt deel in de klankbordgroep van FBZ, waar de inzet en tussentijdse resultaten getoetst worden.  De onderhandelingen gaan waarschijnlijk dit najaar van start. Als de onderhandelingen starten, informeren we je tussentijds over de stand van zaken.

Werken aan een gezonde werkomgeving en toekomst?

Word lid van De Jonge Specialist en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.