2 juni: Workshop DJS en LAD: Help een contract?!

2 minuten leestijd

Als beginnend basisarts komt er een hoop op je af: nieuwe baan, eerste diensten en de keuze over vervolgopleidingen. Bij je eerste of tweede baan krijg je ook nog ineens een contract onder je neus. Waar moet je op letten? En wat is je onderhandelingsruimte? Deelname is gratis en alleen voor leden van De Jonge Specialist.

Workshop DJS en LAD: Help een contract?!  door mr. Anne Marie Hopmans, jurist arbeidsrecht LAD

Kun je onderhandelen bij het aangaan van een anios-baan? En waar moet ik precies op letten als ik een arbeidscontract voor mijn neus geschoven krijg? Op deze en andere vragen krijg je tijdens de workshop antwoord. De Jonge Specialist en de Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband (LAD) zetten zich onder andere in voor alle basisartsen in dienstverband. De jurist van het Kennis-en dienstverleningscentrum (KDC) gaat je tijdens deze workshop tips en tricks geven zodat je goed voorbereid aan je carrière kunt beginnen. Ook hoor je over de ondersteuning die de LAD je kan bieden bij het aangaan van een arbeidscontract en in je verdere loopbaan. 

Deze interactieve workshop vindt plaats via Zoom. We vragen alle deelnemers om tijdens deze workshop te beschikken over een camera en microfoon zodat er tijdens de workshop ook vragen gesteld kunnen worden.

Informatie en inschrijven

Datum: 2 juni 2021
Tijd: 19.30 – 20.15 uur
Inschrijven kan via deze link.
Deelname is kosteloos en alleen toegankelijk voor leden van De Jonge Specialist.

We hopen jullie dan te zien!

Werken aan een gezonde werkomgeving en toekomst?

Word lid van De Jonge Specialist en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.