Gezocht: Projectgroep Gezond en Veilig Werkkaart!

2 minuten leestijd

Wil jij ons helpen bij het opzetten van een geheel nieuw project? Solliciteer dan nu voor de Projectgroep Gezond en Veilig Werkkaart!

De Jonge Specialist wil een platform ontwikkelen waarop a(n)ios informatie kunnen vinden over hoe zorginstellingen scoren op bijvoorbeeld de naleving en toepassing van arbeidsvoorwaarden of de kwaliteit van het onderwijs. Een soort Zorgkaart Nederland, maar dan met informatie over zorginstellingen die nuttig is voor a(n)ios. Dit platform, de Gezond en Veilig Werkkaart, zal voor en door leden van DJS zijn. Daarom zijn we per direct op zoek naar enthousiaste projectgroepleden die zin hebben in de uitdaging van dit gloednieuwe project!

De projectgroep zal zich bezig houden met het opzetten en ontwikkelen van het platform. Brainstormen over de invulling van de Gezond en Veilig Werkkaart, contact leggen en onderhouden met een projectontwikkelaar, lanceren van het platform en de evaluatie hiervan behoren onder andere tot het takenpakket.

Voor deze projectgroep zijn wij op zoek naar aios, anios of arts-onderzoekers die:
  • Met originele ideeën komen en outside the box kunnen denken.
  • Zin hebben in de uitdaging van dit geheel nieuwe project.
  • Goed kunnen werken in teamverband.
  • Gemotiveerd zijn om zich meerdere jaren in te zetten voor dit project, in ieder geval tot na de evaluatie na lancering van het platform.
Dit kun je verwachten:
  • De projectgroep zal bestaan vanaf eind 2022/begin 2023. De eindtijd is nog ongedefinieerd en zal in ieder geval lopen tot na de evaluatie van de eerste versie van het platform.
  • Vergaderingen zullen ongeveer één keer per maand plaatsvinden, deels in real life en deels via zoom.
  • Verwachte tijdsinvestering is vier uur per week.
  • Ondersteuning en budget vanuit DJS.
Interesse?

Stuur dan vóór 28 november 2022 een korte motivatie en CV naar info@dejongespecialist.nl, onder vermelding van ‘Sollicitatie Projectgroep Gezond en Veilig Werkkaart’. Mocht je vragen hebben, dan kun je die ook stellen via bovenstaand mailadres.

Werken aan een gezonde werkomgeving en toekomst?

Word lid van De Jonge Specialist en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.