Gezond en veilig werken enquête: lees, kijk en luister terug!

2 minuten leestijd

Vorige week werden de resultaten van de Gezond en veilig werken enquête 2022 gepubliceerd. De schokkende resultaten hebben veel stof doen opwaaien en de nodige aandacht gehad in de media. Heb je niet alles kunnen volgen, maar ben je wel benieuwd? Hierbij een overzicht om alles nog eens rustig terug te kunnen lezen, kijken en luisteren!

Uitzending Nieuwsuur en NOS Journaal

Op 3 oktober, de dag dat de resultaten werden gepresenteerd, is er een nieuwsitem over ons rapport gemaakt door de NOS. Eerst een kort maar krachtig interview met Anne Koppelaar bij Nieuwsuur, daarna een uitgebreidere versie in de late uitzending van het NOS Journaal.

Interview Radio 1

Bestuurslid Bianca Verbeek werd geïnterviewd door Jurgen van den Berg bij het middagprogramma Villa vdB op Radio 1. Luister het item hieronder terug.

Interview Nederlands Dagblad

Bianca Verbeek gaf eveneens een interview aan het Nederlands Dagblad, dat op 3 oktober verscheen. Lees het hier terug!

Medisch Contact De Podcast en KopCast

In de podcast van Medisch Contact werd Anne Koppelaar geïnterviewd over de gestegen burn-out cijfers die naar voren kwamen uit het rapport. Luister hier terug vanaf minuut 30. Daarnaast mocht ze inbellen in de KopCast van Casper van Koppenhagen om vragen te stellen aan zijn gast Barbara Doeleman en eveneens aandacht te vragen voor de burn-out cijfers. Luister hier.

Nieuwsartikelen

Verscheidene media besteedden aandacht aan de resultaten van de Gezond en veilig werken enquête. Lees hier enkele artikelen:

Werken aan een gezonde werkomgeving en toekomst?

Word lid van De Jonge Specialist en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.