Vacature: redactieleden DJS-magazine

2 minuten leestijd

Heb jij affiniteit met teksten schrijven, interviews afnemen of fotografie? Zoek jij een uitdaging naast je a(n)ios of artsonderzoekers-baan? Lees dan snel verder!

Wij zijn op zoek naar twee nieuwe redactieleden die het creatieve team achter het DJS-magazine komen versterken. Er is ruimte voor één algemeen lid en één lid met affiniteit voor fotografie. Het DJS-magazine wordt vier keer per jaar uitgegeven en belandt op de mat bij alle leden van De Jonge Specialist.

Wij zoeken: twee aios, arts-onderzoekers of anios:

  • Met een creatief meesterbrein.
  • Die affiniteit hebben met het schrijven van teksten.
  • Bij voorkeur een iemand met ervaring met fotografie en het bewerken van foto’s.

Wat kun je verwachten?

  • Je werkt samen met een professionele eindredacteur en vormgever. De rest van de redactie bestaat uit arts-assistenten.
  • Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de inhoud van het magazine. Je schrijft artikelen en neemt interviews af. Daarnaast verzorgen enkele redactieleden de foto’s voor bij de artikelen.
  • Vergaderingen met de redactie vinden vier keer per jaar plaats. Daarnaast moet je extra tijd uittrekken voor het schrijven van artikelen.

Interesse?

Stuur dan een korte motivatie en cv vóór 15 augustus 2022 naar info@dejongespecialist, onder vermelding van ‘Sollicitatie redactie DJS magazine’. Mocht je vragen hebben, dan kun je die ook stellen via bovenstaand mailadres.

Werken aan een gezonde werkomgeving en toekomst?

Word lid van De Jonge Specialist en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.