Webinar VCP Young Professionals: Jongeren en werkdruk

1 minuut leestijd
nov
25

Werkdruk, prestatiedruk, baanonzekerheid, veel jongeren hebben ermee te maken. Wat doet dat psychisch met je en hoe hou je je als jongere in deze tijd staande? Op 25 november houdt VCP Young Professionals hierover een webinar. Leden van De Jonge Specialist zijn van harte welkom. Schrijf je nu in!

Vorig jaar stelde het SER Jongerenplatform al vast dat jongeren onder grote spanning staan. Hun studieschuld loopt op en wie  de arbeidsmarkt op gaat, is aangewezen op flexwerk en vaak lange werktijden. Veel jongeren blijven langer thuis wonen en stellen het stichten van een gezin uit. Nu komt de coronacrisis daar nog bij. Het webinar van 25 november brengt de problemen in kaart, laat zien wat de impact is van werkdruk en spanning en komt met concrete handreikingen. Deelname is gratis.

Aanmelden
Stuur een mail naar: info@vcpyp.nl. Stuur de uitnodiging vooral door! Na aanmelding ontvang je een bevestiging. Uiterlijk een dag voor het webinar sturen we je een link waarmee je kunt inloggen. Voor meer informatie over VCP Young Professionals kijk op www.vcp.nl/yp.

Werken aan een gezonde werkomgeving en toekomst?

Word lid van De Jonge Specialist en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.