Leergang medisch leiderschap voor a(n)ios

2 minuten leestijd

In deze driedaagse training krijg je handvatten om te werken vanuit Medisch Leiderschap. De training is toegepast op wat jij op dit moment nodig hebt. Je hebt de basisvaardigheden (medisch inhoudelijk en organisatie) in je vingers en voelt dat het tijd is voor verdieping. In deze training leer je op vernieuwende en inspirerende wijze over je waarden en sterktes, waardoor je weet wat belangrijk voor je is en je hier beter keuzes in kan maken. Je leert om te gaan met groepsdynamiek en opleidingsklimaat. Door eigen ervaring en de ervaring van anderen. Je krijgt houvast in wat Medisch Leiderschap voor jou betekent; welk soort leiderschap jij van nature in je hebt en hoe je hiermee invloed kan uitoefenen. Ook als a(n)iOS.

Binnen de training worden twee individuele coachsessies aangeboden. De training wordt gegeven door Moniek de Boer (gynaecoloog) en Angelique van Dam (huisarts np). Beiden zeer ervaren coaches en trainers voor artsen. In deze training worden moderne trainingstechnieken toegepast, waarin gebruiktgemaakt wordt van andere bronnen van intelligentie (intuïtie, voelen en ervaren).

Praktische informatie

De training Medisch Leiderschap voor a(n)ios bestaat uit drie dagen verspreid, over drie maanden en twee individuele coachsessies. De training is geschikt voor alle a(n)ios die de basisvaardigheden (medisch inhoudelijk en organisatorisch) in de vingers hebben.

Door wie: Moniek de Boer (gynaecoloog, coach, trainer) en Angelique van Dam (huisarts np, coach, trainer).

Kosten: € 1.450 (btw vrij). Ben je lid van De Jonge Specialist? Dan betaal je slechts € 1.300,-.

Data training:

Kijk op de website voor actuele data

Werken aan een gezonde werkomgeving en toekomst?

Word lid van De Jonge Specialist en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.